Nieuw logo & nieuwe website

Onze nieuwe website is live

Het is zo ver! De nieuwe website van RS Kasseien staat online. We hebben ook een fris nieuw logo laten ontwerpen met nadruk op ons ambacht ‘kasseien leggen’, we houden van ons ambacht in stijl.

De website maakt het makkelijker voor klanten om alles te weten te komen over ons bedrijf. Iedere pagina heeft een duidelijk thema waardoor informatie eenvoudig terug te vinden is. Met enkele muisklikken kan je contact met ons opnemen of een offerte aanvragen. Een aangename gebruikservaring voor de klant is onze prioriteit. Wij denken dat onze nieuwe website hier zeker bij zal helpen.

Een nieuwe categorie op de nieuwe website: projecten. Op deze pagina vind je een selectie van onze reeds gerealiseerde projecten. Zo proberen we onze potentiƫle klanten een beeld te geven van hoe kasseien een omgeving kunnen transformeren. Daarnaast is het ook een soort portfolio van RS Kasseien om klanten te overtuigen van hun vakmanschap. De pagina kan ook dienen ter inspiratie voor klanten die nog geen concreet idee hebben voor hun oprit, parking, tuinpad of terras.