Hoe wij kasseien leggen

RS Kasseien heeft een duidelijke en betrouwbare manier van werken. Wij doen meer dan alleen kasseien leggen. Wij begeleiden je namelijk doorheen het hele project. In een eerste gesprek bekijken we jouw wensen. Op basis daarvan werken we een aantal voorstellen uit en maken we een plan. Omdat er ontzettend veel variatie bestaat in kasseien, staan we je graag bij in materiaalkeuze. Hierbij houden we rekening met de stijl van je woning en je persoonlijke voorkeur.

Voor we de kasseien kunnen leggen, maken we een analyse van de ondergrond. Aan de hand van die gegevens gaan we op zoek naar de best mogelijke aanpak. Wij geven advies met betrekking tot het patroon van de kasseien of de manier waarop we tewerk gaan. Wil je een ruimte groter doen lijken of wil je een grote oppervlakte net iets gezelliger maken? Ook daar kunnen wij voor zorgen. Op basis van jouw voorkeuren passen we onze technieken aan en zorgen we voor het gewenste optische effect.

Kasseien leggen met hoogwaardige materialen

Kasseien leggen doe je niet zomaar. Daarom werkt RS Kasseien steeds met hoogwaardige materialen. Zo gebruiken we bijvoorbeeld Flowpoint-voegsel: een nieuw materiaal waardoor kasseien muurvast komen te liggen en je geen last meer hebt van onkruid tussen de voegen. Je kan bij ons terecht voor het aanleggen van tuinpaden, terrassen, en opritten. Wij leggen kasseien in allerlei soorten en maten, zowel voor particulieren als voor tuinaannemers.